moje světlo
koukám se za sebe
a vidím několik životů
a ani jeden jsem
nedotáh do konce...
mám štěstí:
nikdo po mně nechce výsledky
a oznámení a tabulky
a koukám se před sebe
a cejtím vzrušení
z tý tmy,
pro kterou nic nevidim
protože jediný světlo
na který se zmůžu
je to,
který osvětluje moji
minulost
Přečteno 310x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, WAYWARD, Fighting Dreamer, nella, Giginka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)