Následuje mě tvůj stín.
Anotace: Následuje mě tvůj stín....
Následuje mě Tvůj stín,
léčíš každý můj splín.
Krásnou duši máš,
jak mě léčit dávno znáš!
Jsi mým krásným snem,
chybíš mi vic každým dnem!
Bez Tebe se snad utrápim,
jak stýská se mi slovy snad ani nepovim!
Plamen svíčky mi Tě připomíná.
Naše láska je tak jiná!
Vryl ses mi do srdce,
tak rychle a hladce,
že bez Tebe neumím žít.
Bez Tebe nemá smysl životem jít!
Přečteno 456x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Giginka, susana načeva, Lucerna, Mbonita, Yukiho, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)