Prsknul jsem tam stéčko za to klokotání života v tom obrázku zde vyjeveném. Můžeme se dohadovat, jestli má báseň o bezdomáči (většinou tak smrdí, že policajti se s tím nechtějí moc zabývat - je to nedobytná pohledávka) vůbec smysl. Řekl bych, že má.
11.09.2010 23:42:00 | ROMAN LOHNERT