Bílá labuť lásky
Anotace: Tak nějak to vidím já...
Celá bíle pokrytá,
krásnými perutěmi zakrytá,
je jemná jak hedvábí,
a když má na sobě černou tečku tak se zahanbí.
Miluje klid a svobodu,
svým dlouhý krkem vzhlíží nad vodu.
Občas se v pýše vzdouvá,
na slovo je někdy skoupá.
Je zahalena v bílém plášti,
za křídla se skrývá v dešti.
Je krásná a nemá vrásky,
je to bílá labuť lásky.
Komentáře (1)
Komentujících (1)