Cesta
Anotace: Pro mou malou čarodějku ..
Odkrývám závoj z pavučin
a poslepu kráčím černou prázdnotou,
hledám, ae nenacházím cestu ..
Tu cestu příkrou a trnitou.
Cestu k Tvému srdci ..
Vždyť jen schází mi klíč.
Nevím kde hledat,
veškeré naděje jsou dávno pryč ..
Tak vrať se mi zpátky, stůj ..
svým kouzlem mne zas očaruj ..
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)