Kde jsi?
Anotace: Stále pro něj. Chybíš mi.
Sám, sám v autobuse,
a déšť, déšť stéká po skle.
Mít sucho, sucho v puse,
a znát jenom tvé oči lesklé.
Jedu pryč,
přítom jsem stále tam,
kde nejsi ty,
kde já jsem sám.
Kde chybíš mi..
kdepak tě mám?
Sním o tobě
a snít dál budu.
Já nemohu se ubrániti,
tomu zlému pudu.
Komentáře (0)