Sprcha
Anotace: Na strahovských kolejích.
Sbírka:
Rozevlátá
Sprcha
Leskou cestičkou
rovně – a pak dál
maličkou
kličkou
mezi lopatkami
Jedna za druhou
sjíždí
kapka za kapkami
A mě se tají dech
u sprch na schodech
když vycházíš ven
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Kutty
Komentáře (1)
Komentujících (1)