výpadky paměti
vypínám sprchu a šáhnu
po ručníku
je mokrej
aha, jasně, říkám si
vystoupám po schodech,
který kdysi někam
vedly
a lehám si do postele,
ve který leží úplně cizý ženská:
,,dneska na to nemám chuť“
aha, jasně, říkám si
a předstíraje, že se pořád nic neděje,
usínám
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Megalo'R, nella, ilona
Komentáře (2)
Komentujících (2)