Usínání
V očích Ti kvete spánek
a já si s Tebou tiše povídám
z nebe mizí poslední červánek
noc si nás bere pod křídla.
Mocně nás hltí temnota
a sny se zdají být tak živé
konečně si ceníme života
dnešek je krásnější než dříve.
Obloha dočerna a všude tma
z Tebe mi zbyly jen obrysy tváře
už není jen jeden teď už jsme dva
schováni do lásky záře.
Přečteno 419x
Tipy 13
Poslední tipující: Lioness, ajlonka, Bíša, Psavec, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)