Anotace: milování za svítání ...
Já nemám slůvka... pokažéd je to rozkoš číst Tvoje básničky, a tak... jen se zatajeným dechem, pročtu a prondu se ještě ráda jednou. ST!!!
22.09.2010 08:04:00 | NikitaNikaT.
ráno je za chvilku, přikrej mé tělo
zažeň ten vlezlý chlad mlhavých dnů
nalej mi do úst čaj, do těla smělost
střemhlav se podívej do hloubky z balkónu...
14.09.2010 13:26:00 | šuměnka
Jen tak něžně lehce k probuzení,
posílám ti políbení,
aby tvá očička z rána jemně protřené,
se na svět podívaly vesele,
a pusinka se usmála,
že hubičku dostala.
:-)) Ahojky Bobi
14.09.2010 12:27:00 | bobi bobie