Začátek konce
Anotace: lepší je to vše překonat
Věčně čekat na Tebe nebudu,
ale zahodit ten čas jen tak nemohu.!
Proč Tě nenechat jít?
a za čas zase šťastná být.
Můžu být šťastná s Tebou i bez Tebe,
jen teď se mi zdá, že to trápení nikdy nepřejde.!
Tahle depka jednou skončí
a mé srdce se s Tebou dočista rozloučí.!
Už nebudou ty city co cítím teď
a ty je nevrátíš ani když zboříš Čínskou zeď..!! ¦
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
Komentáře (0)