Pro moji lásku
Posbírám chmýří pampelišek
a ušiju polštář hebký jak milý sen
i pohádku přečetla bych ti
být k tobě o něco blíž
Už dávno nejsme děti
a přesto po pohádkách hladovíme
stárneme a tolik málo stále víme
...lásko moje...
Ten starý polštář vyhodím
je v něm ukrytý mnohý zlý sen
z letošních bylinek nasušených
uvařím ti čaj medem slazený
a z tvé nemoci bude jen stín...
Přečteno 349x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Pevya, Myrja, vodnař, ta.cupka., Divoženka1, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)