Vzpomínka
Anotace: Vzpomínej a nezapomínej
Sbírka:
Píšeš
Ještě sníš a sníš,
nevíš, co bude dál.
V tichosti zde spíš,
budoucnosti ses bál.
Na obloze hvězda padá,
je krásná bílá.
Spadne jen jednou, ne víc.
Nedokážu o ní více říct.
Vzpomínej na mě!
Nesmíš zapomenout!
Já jsem ta hvězda na obloze,
nech můj život plynout.
Vzpomínky zůstanou,
jen je najít.
Vem si knihu vzpomnění
a nech minulost jít.
Až mě najdeš,
vlož záložku.
Už nebudeš muset hledat
tvou vzpomínku.
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (0)