Předpodzimní smutek
Schoulený pod polštářem
s nadějí že před tím uteču
v jedné ruce se snářem
a v druhé naivní ideu.
Rty už se dávno neumí smát
a oči sucho neznají
nechci už slyšet třeba a snad
nechci se milovat potají.
Listy padají a s nimi mé štěstí
tentokrát odcházíš bez sněhu
s Tebou se střídají těžké bolesti
bolesti z mého neúspěchu.
Přečteno 412x
Tipy 12
Poslední tipující: Lioness, ajlonka, Gabrielle, CULIKATÁ, Bíša, Šerák, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)