Anotace: ...miniaturka ...o lásce snad ...
Vdechuji Tě, ač plavý je můj vlas
já vdechuji Tě s veškerou svou silou
a k Bohu šeptám pro chvíli mě spas
a zápěstí mi omotej svou stuhou bílou...
12.11.2010 13:22:00 | šuměnka
Jejku, tohle se Ti mocka povedlo, pro mě to má sílu, hloubku, zvláště závěr mluví za vše. ST! je zde skutečně málo... znovu si to přečtu, opravdu mě to uchvátilo.
13.10.2010 06:59:00 | NikitaNikaT.
no..kouzelná ..taková podlamovačka..každý babě se po přečtení podlomí kolena, chych :)
10.10.2010 12:55:00 | Noc17
...žádná miniaturka...to by chtěla zažít většina žen...krásně si "maloval"...a mně se hezky četlo...
14.09.2010 09:41:00 | oběžnice