Chybí mi...
Anotace: Při jízdě v autobuse... :)
Je to pocit nádherný a přec tak bolí,
nečekala jsem, že Amorův šíp mě skolí.
Nyní přeji si jen být s ním,
ach Bože můj, co dělat mám s tím?
Srdce mé pláče, přitom šťastné má být,
je tak smutné, že teď nemohu ho u sebe mít.
Stýská se mi po jeho osobnosti,
nevidím zápory, ale jen ctnosti.
Chybí mi jeho pohled raněného štěňátka,
co když to není život, ale pohádka?
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)