Obrázek z Holandska
Anotace: Jan Vermeer - Mlékařka
tam kde teče nemokřejší řeka
kde je tráva nejvíc zelená
najdeš tam tu co na tebe čeká
ukáže ti nahá kolena
podává ti džbánek plný mléka
skývu chleba co je solená
a pak tiše před tebou se svléká
dokud není celá svlečená
tělo zdob jí tulipánů květem
na nožky jí obuj dřeváky
a že náš svět je podivným světem
tak do dlaně vsuň jí drobáky
Přečteno 426x
Tipy 29
Poslední tipující: divoska_jaja, jitka.svobodova, Lady L, PIPSQUEAK, Gabrielle, Kapka, Bíša, Psavec, Mbonita, Demedalex, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)