Miluju tě, nenávidím tě..
Anotace: Proč mi to děláš?
Byla jsem zrozená k tomu,
abych se navždy upoutala
k někomu jako jsi ty?
Pochybuju, nevím, ptám se,
říkám si, jednou se to
třeba změní.
Ale už čekám moc dlouho,
pokaždé když sem s tebou
tak mi tluče srdce a
můj smích zní spíše dětsky.
Ale tobě už to roztomilé
nepřijde,
tobě už srdce nebuší tolik,
jako kdybys ho měl až v krku,
ty totiž víš, že tě miluju
a vždycky budu..
Strašně toho zneužíváš,
ale já tě prostě neopustím...
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
Komentáře (0)