Je to pryč
Čas neznamenal nic
Teď znamená víc
Vše zapsala má ruka
Číst to, to jsou muka
Minulost nejde vzít zpět
Kéž by, udělal bych to hned
Láska je to co bylo
Déšť. Vše se rozpilo
Pod lampou za stínem
Svá srdce skryjem
Tam ukrytá zůstanou
Přikrývkou noci utkanou
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Lexisa, maliska
Komentáře (0)