Půlnoční šepot v alkoholovém oparu
Jediný tvůj pohled,
Tvůj jedinečný smích,
Říká mi vstaň a bojuj,
Zas máš pro co žít.
Každá chvíle s tebou,
Každé něžné pohlazení,
Jsi jak můj anděl,
Jak vášnivé probuzení.
Každá chvíle bez tebe,
Každý den bez tvého smíchu,
V zrcadle vidím jen sebe,
Nastal další den plný hříchu.
Přečteno 417x
Tipy 9
Poslední tipující: Iv, Radek.oslov.Šafárik, Gabrielle, carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)