U dna je mi dobře
Bylo by moc dobrý,
dneska se ožrat.
Pivo mě zvláštním způsobem
usazuje.
Pivo ze mě dělá kal,
kterej se tak nerad zvedá.
Už jen proto,
že všechno kolem plyne
tak rychle.
A já nestíhám.
Ne, teď vážně,
když padnu,
nechte mě bejt.
Plujte. Plujte.
Ale mě nechte.
Věřte mi, takhle u dna
je mi moc dobře.
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: fijalka, mexx, slečna.závist, ilona, nella
Komentáře (3)
Komentujících (3)