Anotace: ...
Fííííha...že se dá vylést na strom sem pochopil,ale že se dá i to co popisuješ, sem nečekal...:-)
Krásné procítěné,smekám.
15.12.2010 20:08:00 | Danger
světlo změklo na kůži
dlaně propletené něhou
do bušení šamanských bubnů
krev
v peřejích nespoutaná břehy
chvějivou erupcí
do úlevy
do ticha
Beze slov jen velký ST!
16.09.2010 10:03:00 | xoxoxo