Psáno možná ani ne v patnácti letech v metru na kus papíru, který stále mám... :) Děkuji za kritiku, jsem ráda za reakci.
18.09.2010 02:27:00 | Lexisa
Tohle je slabé,už na začátku mne to přestalo bavit:( Vím,najdou se jiní,co to rádi dočtou-uvidíme!
18.09.2010 02:09:00 | Johny tichošlápek