Toulky duhoverše
Probuzeni do záblesku
silnější šery z orlích per
nalomeni vinou
rtů..ze stesku
odlétáme modří bez liter
a hledáme básnířku
i básníka
to Slunce pro domovy
to Luny v dešti němých
ó, vy
toulky duhoverše..
nad ohněm
nevzlykat
již! Jsme přečtení...
i oživeni láskou
ze strání ztracených
v nichž snové hvězdy chřadnou
v polibcích nachu
a mizí v růžích proti strachu
pro srdce do ticha
Přečteno 340x
Tipy 20
Poslední tipující: labuť, Gabrielle, hanele m., Mbonita, Psavec, Jiná, Agniezka, NikitaNikaT., Niky88, Jiparo, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)