cure
Anotace: Bejbynka z A bude hůř a taky výstupy do udolí...
Je v ní dětský smich,
je v ní poslední jarní sníh,
je v ní jara probuzení,
je v ní lidstva poblouznění,
je něha skrytá ve vánku,
je má milosrdná smrt ve spánku...
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)