Báseň se mi líbila, byla velmi dobrá, jak už bylo řečeno, tak k zamyšlení... dávám ST! :)
21.09.2010 00:16:00 | Anne Leyyd
Děkuji za velmi upřímné komentáře, cením si toho...*:)Něco na tom bude...*=)
18.09.2010 16:56:00 | PIPSQUEAK
holt i na tohle se muze hodit: Tak to proste je ... :-/
18.09.2010 13:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Zamyšlenkové a hodně citové... víš, broučku, každý musí vědět, co v životě chce. Neexistuje láska na povel, jsou lásky krátké, ale také dlouhé, jsou lásky náhodné a taky ty opravdové, jako máme my s miláčkem. Denně mi řéká, čím pro něj su, jak moc mě miluje, že po mě touží... milování a mazlení, to všecko k temu patří... broučku, lidé si někdy musí v sobě usměrnit svoje city, aj emoce.
18.09.2010 11:06:00 | NikitaNikaT.