Jen jednou jedenkrát
Jen jednou jedenkrát chtěl jsem tě mít
Od rána do noci z tvých retů pít
Topit se v radosti, lásku si žít
Hledět ti do očí a šťastný být.
Smutně tu hledím na šedé zdi
Utek nám čas, už není kdy
Věčnost nás pohltí v černotě tmy
Zbydou nám slzy, je konec hry.
Přečteno 422x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Iv, lovelienka, isisleo, Tamara, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (3)
Komentujících (2)