Prašná
Anotace: Tak trochu naštvaná...!
Prachbídné
jsou tvé city
A ne že ne, jdi ty!
Prachsprostou
jsi mě obdařila láskou
Skrýváš se za maskou
Prašivé
je tvé srdce
A hluché jako ucho hrnce
Radši se sejdeme
až v příštím životě
Tam znovu řeknu:
Miluji tě!
Ještě předtím však
opráším sám sebe
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., Daerfëa, Lachailla
Komentáře (1)
Komentujících (1)