Sladký pán pro madam
Anotace: láska,problémy,otazníky,zblížení
Jsem tebou pokosen
jsem tebou zaslíben
v duši tvé milován
ďábelem prosvědcen
jsem tebou přemlouván
polibky ukolíbán
prohnán až do kolen
když srdce ti předávám
však nevím zda neuhořím...
zde nebudu pochodeň
zůstaň mi ,lásko,
se srdcem dokořán
....rád budu,Tvůj,sladký pán...gentleman
Přečteno 522x
Tipy 13
Poslední tipující: Majdalénka, Jiří I.Zahradník, borůfkovej shit., toulavá naděje, jitka.svobodova, carodejka, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)