Závěr je prostě skvostný a tak... hned jsem si vzpomněla na víkend, kdy mi miláček řekl něco podobného... řekl, že su jenom jeho a ničí jiná, že si mě chce vzít a mít se mnou třebas Klabzubovku :o) Vy muži máte své kouzlo, každý jiný, ale v jádru stejný a myslím si, že ho máte každý, jen jej umět používat a tak prostě ST! je zde málo.
20.09.2010 08:16:00 | NikitaNikaT.