Vykoušu ti všechny pihy1
... vykoušu ti všechny pihy
pihy na kráse
vzpomínky aby zbyly
já v minulym čase
na cestě z musu
(otázka špatnýho vkusu?)
hážu do koše lístky z autobusů ...
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Gabrielle, Edmond Kadad
Komentáře (1)
Komentujících (1)