13tou, tu potřebuji
ta nese štěstí
zatímco na náměstí
hlučí amplión
***
13tý pramen
mi drží pěsti
ráno vstávám
a v uších zvon
***
třebaže 15tého
píšu tobě
básně jsou třeba
jak zkouška
- v každé době
15.01.2011 02:57:00 | ni.va
do komnaty třinácté
díky svojí odvaze
tančí k čaji o páté
po naleštěné podlaze
(taky lehčí)
:o)
Jiří senior
26.09.2010 22:55:00 | j.c.