Bez povšimnutí
Až slova ztratí se v tichu
My dva se nebudem znát
Až melodie utichne
Nebudem si na nic hrát
Až všechna vášeň vyprchá
My dva se nebudem znát
Nenávist všechna slova zamotá
Nebudem si na nic hrát
Až dojde na má slova
My dva se nebudem znát
Oba začnem jinde znova
Nebudem si na nic hrát
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, carodejka
Komentáře (1)
Komentujících (1)