Některé mříže se přepilovat nedají, snad jen - skrze ně alespoň ruku prostrčit... na druhou stranu.
28.09.2010 17:32:00 | Šerpík 1
mít ruční pilu nebo frézu
nektar dát mi dosti síly
přes mříže co tě zneuctily
odpoutám tě od řetězu
***
Jiří senior
26.09.2010 20:54:00 | j.c.
láska na pevném řetězu
je kotva a brání dál plout
věř, nevěř tomu nálezu
jí marně cloumá snivý bloud
v zápase, co nemá vítězů...
***
Jiří senior
22.09.2010 07:34:00 | j.c.