Touha v naději.
Anotace: Tématem blogu je naděje, tak proto ;-) ale je psaná z vlastní zkušenosti ;-) už vás musím konečně oběhnout a okomentovat ;-)
Naděje kráčí do mých snů,
ukrývá se v našem příběhu.
Jestli máš mě opravdu rád,
naděje může všechno si přát!
Chceš být můj, chceš mě hřát.
Zdroj naší naděje mohl by fungovat.
Oblázek naděje skrytý ve mně.
Vzduchem vznaší se naše vůně.
Toužím zůstat v naději,
milovat se potaji....
Tvé první milování,
naše první setkání...
Touha naději se vzdává,
láska dokáže být krásná.
Naděje touží na minulost zapomenout,
kupředu s Tebou víc posunout!
Přečteno 460x
Tipy 14
Poslední tipující: Danger, Gabrielle, Pythonissa__, Giginka, agrrr, Květka Š., Fanosh, CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (6)