Anotace: reakce na nový přátelství ze kterýho nemůže být víc. ale ten člověk mi prostě přirostl k srdci. jo a...tak trochu mám pocit že se tím vracím do svýho pubertálního období :D na druhou stranu mám ráda ty přirovnání prostě...s rezervou,prosím!
má to neco do sebe... mozna jako vazany vers by to vyznelo lepe. dobra zprava je, ze pod tim JSI jsem nenasla ty klise radoby " basne", co tak casto nachazim, myslim, ze je to celkem povedene dilko.
21.09.2010 10:14:00 | saddova