Fandango..
Fandango - tanec so spevom
tancujem s tvárou Luny
rýdzo španielskym odevom
zahorím, gitár struny
rozochvel rýchly prstoklad
v kaskádach tónov prúdom
Fandango Grande napohľad
obdarí telo fluidom
bledá tvár razom sčervenie
na spln nepodobám sa
milší som Ti tak, áno, nie?
slza, na pery balzam
ovlaží dych môj horúci
kým sa noc v tanci míňa
tento sen mám naporúdzi
.. čím mi Ťa pripomína?
Přečteno 398x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, James Libustka, Gabrielle, NikitaNikaT., labuť, Flamy, Psavec, CULIKATÁ, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)