Hřích
Anotace: ...a na závěr...klasika...
Chci hřešit, ať mě pohltí plameny smilstva.
Chci cítít Tvůj hřích ve svém těle.
Chci být neřestná a necítit se provinile.
Čekat na tmu, která zahalí moje touhy.
Být tou jedinou na kterou myslíš,
třeba i na okamžik pouhý.
Chci být tou, jejiš JEŠTĚ, dlouho poté slyšíš.
Potřebuju něžné dlaně Tvé.
Chci cítit Tvé pevné obětí
já vím, že v náručí Tvém
všecky problémy mé pryč odletí.
Tma zahalí moji tvář.
Má víčka něžně zulíbáš.
Osušíš slzy slané.
A pak se to stane.....
Já probudím se do ticha,
kde čas, starý budík odčítá.
A moje srdce láskou plane....
Byl to jen sen, už ví...Tebe nedostane...
Přečteno 361x
Tipy 24
Poslední tipující: vodnař, Divoženka1, Jeněcovevzduchukrásného, Gabrielle, bobi bobie, Zasr. romantik, Mbonita, Psavec, danav, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)