slabikář
Anotace: tak jak jsem to cítila, tak jak jsem tě milovala, tak jak jsem netušila co jednou uděláš..
už zase sedím a píši básničku
o jednom maličkem,fakt smutnem človíčku.
trápí mě hrozně jak on se tvářil
proč mu ten obličej dneska nezářil
strašně mi chybí ta smací vráska
díky ní byla ze mě ta malá kráska
jenze ten usmev je z tvare pryč
vsechno v mem tele rika mi:"křič"
a tak tu stojim kricim a placi
vrat se zas ke me ty muj maly rvaci
proc bloudis mysli v tom cernem svete
proc neveris moji jedine vete
mozna ti tohle zni jak dalsi hloupa basnicka
jenze vic neumim,to je meho srdce pisnicka
bije jen pro tebe uz peknou radku dni
kazdy den o tobe v mem svete sni
chci najit vecnost jen s tebou suknickari
najdu Ti ty pismenka v detskem slabikari:
M jako malicky, Ty a nas svet
I jako injekce, naboj tech vet
L jako luna, mesicni prach
U jako usinani, usina nas vrah
J jako jaro, ten cas kdy nas svet povstane!
I jako inverze, to co se nam ve vztahu nestane
T jako tatinek, co z tebe jednou udelam
E jako eternity, vecnost co nam vyhledam
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Neznámá v neznámé době
Komentáře (0)