Anotace: x x x
Jejku, to je hezké, milé, pro mě jednoduché, ale za to kouzelné. ST!!!
27.09.2010 07:01:00 | NikitaNikaT.
Snažím se Bohu
rozcinkat rolničky
neb jejich pohup
roztančí kotníčky...
Na srdci touhu
na ústech mašličky
dělám co mohu
/třeba i opičky/
pak na oblohu
napíšu básničky
v rytmickém slohu
křídlaté bludičky...
23.09.2010 09:05:00 | šuměnka
Pěkná! A ty zdrobnělinky!
Tipuji, že alespoň jeden básník si při čtení tvého dílka stříknul dojetím do trenek! :o))
22.09.2010 22:35:00 | Zasr. romantik