Anotace: Jedno trvalé ranní poblouznění jinak smutné cesty do práce – a trocha Cimrmanova absolutního rýmu :-) . . . . . S odstupem 24 hod jsem si už říkal: "Co's to napsal za úděsnou hloupost!" - ale když (někteří, jimž děkuji) myslíte ... :-)
Musím přiznat, že to četla a skutečně mne pochválila - což na realitě nic nezměnilo. Ale větší úspšch měla "Pocta Mistrovi", náhodou miluje stejnou knihu :-)
05.02.2006 17:08:00 | Hary_nš
Souhlasím s níže uvedenou. Na patos je v každém případě skutečně dost času. Já se zase jen opakuji: Je mi úplně fuk, jestli někdo píše trochejem nebo lambem, nebo pra či nepravidelným veršem, hlavně aby to stálo za to slovo, které bylo na začátku. V mém případě i za odsouzení. Lidé si alespoň uvědomují dobro a zlo. Kdyby zla nebylo, bylo by dobro?
30.01.2006 12:38:00 | Petr Miroslav
Pěkná básenka, nikdy se neříká nikdy, i když to vypadá beznadějně. Ovšem jistě věci asi opravdu nendou. ...
19.01.2006 10:56:00 | NikitaNikaT.
jo a este chci vzdat hold tobe protoze mi nejde do hlavy jak nekdo s prominutim o par generaci muze tak dobre rozumet mladym a jeste k tomu psat takove basne ktere bych taky oznacil jako super
12.01.2006 16:17:00 | LaBiL