Výměna.
Anotace: ...on takový výměnný obchod nemusí být špatná věc.
Tvé oči jsou jak nebesa,
mé srdce plné touhy.
Kam ztratila se noblesa,
kam zmizel úsměv pouhý?
Tvůj úsměv křehký, spanilý,
kam zmizel, řekni kam?
Rád půjčím Ti svůj na chvíli,
... ne, přehršel jich dám.
Za polibky je vyměním,
až přijde temná noc,
peklo za nebe proměním,
...jen nekřič o pomoc.
Přečteno 334x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Tamara, malá slečna, carodejka, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (6)