Omluva
Anotace: ten kdo udělá chybu by se měl omluvit a pokud miluje,tak by měl svou chybu napravit (ovšem pokud už není příliš pozdě)...
OMLUVA
Jednou se konečně vzbudíš
a řekneš moc se Ti omlouvám,
snad mi někdy odpustíš,
marně si namlouvám
Nechtěl sem Tě ranit,
vždyť je mi to tak líto,
prosím neodcházej, odpusť mi to
Svou chybu přiznávám, svědomí zpytuji,
znovu se omlouvám, teď všeho lituji
Moc sem Ti ublížil,
Tys za nic nemohla,
právě naopak,
vždy jsi mi pomohla
Já si Tě nevážil,moc toho lituji,
lásko neodcházej,velmi Tě miluji,
dej mi ještě šanci,já se budu snažit
a od této chvíle si Tě nadevše vážit
Komentáře (3)
Komentujících (3)