Nebýt stínem!
Anotace: hlasité prázdno zbylo tu
Až dozní hluchý rachot našich motorů
Hlasité prázdno zbyde tu…
A budem pospolu. My co jsme se milovali
Teplo mě bralo za ruku
Chlad mě polil Vínem
Krev jsme potili jeden po druhého
Ale teď mě nutká asi něco zlého
Nebýt stínem!
Pro toho, koho jsme milovali
Přečteno 566x
Tipy 16
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., hašlerka, Elisha, jedam, Gabrielle, Daniel S., Radek.oslov.Šafárik, just me, malá slečna, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)