Inspirace.
Anotace: ...o čem že to mělo být?
Jak potok právě zrodivších se slov
se bárka básní mých teď k Tobě vypravila,
jak pramen vlasů jenž sepjal spony kov,
sbírku mých myšlenek mi z mozku vyplavila.
Mají-li ducha, ...já spolky s duchy měl,
chtel oslnit Tě veršem strhujícím lidsvo,
nebyl to kat, kdo mne snad umlčel,
ni Mydlářovo zhrublé pomocnictvo.
Má Múza-kojná mne sytí inspirací,
nemám ni soupeřů, kterých bych se snad lek,
jen jedno jediné mi vzalo sílu k práci,
...vášnivé objetí, ...Tvůj sladký polibek.
Čím víc Tvůj půvab číst lze mezi řádky,
tím méně inspirace od Múzy jsem měl,
až úplně ztratil nit a zcela pozbyl látky.
...o čem že já to, hlupák, ...jenom psáti chtěl?
Přečteno 360x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Tamara, Květka Š., Psavec, labuť, zelená víla, Kars, WAYWARD, malá slečna, carodejka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)