Na čem mi záleží
Anotace: Já vlastně vůbec nevím, jestli to mám dát do kategorie "vyznání" nebo "zklamání"...:(
Sbírka:
Třesky plesky
Postrádám
krapet soustředění
jen a jen Ty
jsi v mém centru dění
sic s Tebou nemívám
v břiše známé motýly
zato srdce v hrudi
buší mi jak zběsilý
jen poskrovnu
užil jsem si Tvé doteky
a přitom za ruku
chtěl bych Tě držet navěky
trápí mě otázka
zda-li jsem Ti přítěží?
i tak věz, že jsi vše
na čem mi teď záleží
Přečteno 564x
Tipy 27
Poslední tipující: Pešulka, James Libustka, Mraveneček, Niky88, Giginka, Lioness, dream in emptiness, Jiná, danav, just me, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)