Had
Anotace: Asi to tak má být
Nevím jak dál,ty si mě vyždímal.Já stojím před tebou,růže mě řežou do nohou,ty nedovolil si mi býti tvou.Bílá holubice o vzduch křídli bije,ty jako had máš svou skrýš,ty jako had mě otrávíš.
Komentáře (1)
Komentujících (1)