Mé uvědomění
Anotace: pozdě, ale přece
Mé srdce je na sračku,
Výprodej mých vzpomínek,
Nešel dnes moc na dračku,
Cena byla příliš vysoká,
Má sebedůvěra utrpěla,
Těžké rány,
Na mé duši ulpěla,
Tenká vrstva strachu,
Dnes pohřbívám svou osobnost,
Pracně formovanou léty,
V zaběhaném systému,
Dnes prolnuly se světy,
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, malá slečna, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)