Kačí,nesmuť:-((.Básnička je moc hezká a já Ti posílám horký bylinkový čaj a dortík pro lepší chvilku.A víš co,třeba ta Tvá láska už čeká za rohem,jen se pořádně rozhlédnout a podat jí ruku.A jestli ne,tak určitě brzy za Kačkou z modráskova dorazí.Většinou přijde,když ji nejméně čekáme.Culda rozumbrada se zase rozbreptal,viď?:-))).Tak už se honem zacul:-)))
26.09.2010 11:02:00 | CULIKATÁ