Anotace: a samota ti stéká po tváři....
moc hezky píšeš,tady se budu také učit:-)).St,to je jasné a culík navrch:-))
26.09.2010 13:00:00 | CULIKATÁ
Ráďo, asik už nikdá nepřinde den, kdy bych mohla řéct, že mě Tvoje tvorba nepřekvapuje. Nárámné, nádherné dílko, parádní záležitost, prostě suprovka na entou. ST!!!
26.09.2010 12:47:00 | NikitaNikaT.